Våra medlemmar

Förteckning över företag och organisationer som är medlemmar i Fiskbranschens Riksförbund.

Astrid Fiskexport AB

Astrid Fiskexport AB

Astrid Fiskexport AB är specialiserade främst på sill och makrill, dom har också haft andra uppdrag som de har kunnat utföra på grund av deras sätt att arbeta där fokus ligger på våra kunders behov.

Axfood Dagab

Axfood Dagab

Axfood AB är ett av Nordens största börsnoterade bolag inom dagligvaruhandeln. Axfood bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige.

Bergfalk & Co

Bergfalk & Co

Bergfalk & Co är en del av JOHBECO koncernen. Företaget säljer kött och fiskprodukter via fysisk butik och via deras egna E-handel.

BD-Fisk

BD-Fisk

Norrbottens ledande fiskproducent sedan 1928. Erbjuder ett brett sortiment av smakrika produkter från havet.

Bröderna Hanssons i Göteborg Export AB

Bröderna Hanssons i Göteborg Export AB

Svensk fiskexportör i Göteborg

ColdWater United Seafood

ColdWater United Seafood

Coldwater United Seafood är leverantör och producent av handskalade räkor samt frysta räkor med skal.

David Nordqvist Fiskexport AB

David Nordqvist Fiskexport AB

David Nordqvist Fiskexport AB bedriver förädling och handel med främst sill- och laxprodukter.

Feldt's Fisk och Skaldjur AB

Feldt's Fisk och Skaldjur AB

Feldt’s är idag en av de ledande fisk- och skaldjursleverantörerna i Sverige. Sortimentet omfattar opanerade, panerade och förstekta produkter från havet.

Fiskano

Fiskano

Fiskano levererar dagligen seafoodprodukter till grossister, industrier och detaljister runt om i hela norden.

Findus Sverige AB

Findus Sverige AB

Findus Sverige AB är en del av Nomad Foods Europe, ett av Sveriges ledande livsmedelsföretag. Kvalitet och smak samt hälsa och hållbarhet är sedan starten på 1940-talet nyckelord för verksamheten

Logotyp

Logotyp

Fiskexporten i Varberg har ett stort utbud för såväl delikatessdisken som butikens fiskavdelning där de har stora möjligheter att hjälpa kunder med ett attraktivt sortiment av premiumprodukter.

Göteborgs Fiskauktion

Göteborgs Fiskauktion

Göteborgs och Sveriges största fiskauktion.

Insula Sverige AB

Insula Sverige AB

Insula är en nordisk sjömatskoncern med huvudfokus på utveckling, förädling och försäljning av sjömatsprodukter.

JO Food AB

JO Food AB

JO Food är en fullsortimentsgrossist av fisk, skaldjur och seafood, ett familjeföretag med 30 år i branschen

Klädesholmen Seafood

Klädesholmen Seafood

Klädesholmen Seafood är ett familjeföretag som erbjuder inlagda silldelikatesser sedan en lång tid tillbaka, med en unik känsla för råvara och nära kundrelationer.

Korshags

Korshags

Korshags är ett familjeföretag, det är även en utav Sveriges främsta rökerier.

Kvalitetsfisk i Stockholm AB

Kvalitetsfisk i Stockholm AB

Kvalitetsfisk fokuserar på att importera och leverera fisk och skaldjur från hela världen. Dom levererar till de flesta delarna av Sverige, närmare bestämt 65 procent av den svenska marknaden.

Leröy Stockholm AB

Leröy Stockholm AB

Leröy's verksamhet omfattar distribution av färska och frysta fiskprodukter samt en produktion av högförädlade kylda fisk- och skaldjursdelikatesser som rökt lax, skaldjur i lake och sallader.

Leröy Sverige AB

Leröy Sverige AB

Leröy Sverige's verksamhet omfattar distribution av färska och frysta fiskprodukter samt en produktion av högförädlade kylda fisk- och skaldjursdelikatesser som rökt lax, skaldjur i lake och sallader.

LifeClean International AB

LifeClean International AB

LifeClean International AB är ett svenskt företag med internationell inriktning som bedriver forskning, utveckling och produktion inom spor-, bakterie- och virusdödande produkter.

Marine Harvest (MOWI)

Marine Harvest (MOWI)

Marine Harvest (numera MOWI) är ett svensk baserat företag. MOWI är världsledande kring atlantiska laxprodukter.

Martin & Servera R&S AB

Martin & Servera R&S AB

Martin & Servera-koncernen levererar dagligen livsmedel, drycker och utrustning till tusentals kunder runt om i hela Sverige. Huvudkontoret ligger i Årsta utanför Stockholm.

Matfiskodlarna

Matfiskodlarna

Matfiskodlarna är en branschorganisation för matfiskodlare med sin verksamhet i Sverige. Syftet är att arbeta för gemensamma lösningar på gemensamma utmaningar som den svenska matfiskproduktionen står inför.

Menigo Foodservice AB

Menigo Foodservice AB

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök.

Miramar Seafood AB

Miramar Seafood AB

Miramar erbjuder fisk och skaldjur för alla situationer - från vardagsmat till festtillfällen. Vi har ett blandat sortiment från havet av både traditionella och helt nya produkter.

Mårdskog & Lindkvist AB

Mårdskog & Lindkvist AB

Mårdskog & Lindkvist AB är en matgrossist som främst inriktade på närproducerat, dels råvaror från havet.

Nynäs Rökeri & Fiskhall AB

Nynäs Rökeri & Fiskhall AB

Nynäs rökeri & Fiskhall AB driver både ett rökeri och en fiskhall, i fiskhallen finns allt från färsk fisk, sillar och såser, rökt och inlagt i alla sorter och former. I Rökeriet arbetar rökmästare med att förädla fisk. I rökeriköket produceras såser & sill läggs in. Här kokas skaldjur, och lax graveras till fiskaffären samt kökeriet.

Orkla Foods Sverige AB

Orkla Foods Sverige AB

Orkla Foods Sverige AB producerar fisk- och skaldjursinläggningar, förädlade potatisprodukter, färdigmat, frukt- och bärprodukter, inlagda grönsaker, ketchup och såser, cerealier och frukostprodukter.

Pandalus AB

Pandalus AB

Pandalus AB är ett företag lokaliserat i Stockholm, som erbjuder råvaror från havet. Räkor, kammusslor, hummer och kräftor är bara några exempel på deras utbud.

Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är en av de ledande leverantörerna av fisk och skaldjur. Royal Greenland har en nära anknytning till det grönländska samfundet och deras ägare är grönländska hjemmestyret, motsvarigheten till det svenska landstinget.

Royal Seafood AB

Royal Seafood AB

Royal Seafood är ett helägt dotterbolag till Polar Seafood Denmark A/S och en del av Polar Seafood Group. Polar Seafood är en av de ledande producenterna av fisk och skaldjur från havsområdena runt Grönland och arktiska farvattnen med huvudinriktning på frysta räkor.

Skillinge Fisk Impex AB

Skillinge Fisk Impex AB

Skillinge Fisk-Impex är ett av de största fiskföretagen i Sverige. Merparten av företagets råvaror fiskas utmed Österlens kust av småskaliga, lokala fiskare. Vi tar emot, lossar, sorterar, filéar och skinnar fångsten mitt i Simrishamns fiskehamn.

Skärhamn's Frys AB

Skärhamn's Frys AB

Deras största produkt är färsk vakuumförpackad lutfisk för både dagligvaruhandel och storköksmarknad.

Stella Polaris Norge A/S

Stella Polaris Norge A/S

Stella Polaris är en av världens ledande producenter av kallvattenräkor och levererar kokta, skalade och frysta räkor till kunder inom detaljhandel, livsmedelsservice och industrin över hela världen.

Svenska Fiskhandelsförbundet

Svenska Fiskhandelsförbundet

Svenska Fiskhandelsförbundet och Göteborgs Fiskhandlareförening är ett samarbetsorgan för Sveriges alla fiskhandlare. Svenska Fiskhandelsförbundet vänder sig främst till fiskdetaljister som vill stärka sin position som fiskhandlare i dagens samhälle.

Sweden Pelagic Ellös AB

Sweden Pelagic Ellös AB

Sweden Pelagic är ett av världens ledande pelagiska företag specialiserat på sillprodukter - anpassade efter kundens krav.

MP Produkter AB

MP Produkter AB

Fiskberedningsindustri som filtrerar sill, saltar, kryddar och marinerar för konservindustrin och färskmarknaden.